LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

BIOSATIVA® luonnonmukaisen puhdistusaineen monipuolinen puhdistusteho perustuu molekyylitason reaktioihin

BIOSATIVA® on bioaktiivinen, riittoisa pesua­­­­inetiiviste, joka on täysin vesiliukoinen ja biohajoava. Biosativan puhdistusteho perustuu luonnollisiin molekyylitason reaktioihin, joissa hankalimmatkin värjäytymä- ja rasvatahrat irtoavat pinnasta. Tuote on valmistettu luonnollisista ainesosista, joista tärkeimpinä ovat aktiivihiiva sekä kasviöljyt. Se on ihoystävällinen, eikä sisällä ihmisille, eläimille tai luonnolle haitallisia ainesosia.

Biosativa soveltuu lähes kaikkeen puhdistamiseen. Biosativan puhdistusteho perustuu sen kykyyn alentaa pintajännitystä pinnalla, johon sitä käytetään. Biosativan teho ei perustu koviin kemiallisiin aineisiin, vaan luonnollisiin molekyylitason reaktioihin, joissa lika ja rasva pilkkoutuvat sekä irtoavat puhdistettavasta pinnasta. Liuoksessa ei ole myöskään mitään hapoksi luokiteltavaa vaan se on emäksinen liuos, jonka vahvuus riippuu siitä, miten suureen määrään vettä sitä laimennetaan. Normaalisti käyttöseokset ovat ph-arvoltaan n.10.

Suurtalous- ja ravintolakeittiöt sekä leipomot

Biosativaa voidaan käyttää mm. suurtalous- ja ravintolakeittiöissä sekä leipomoissa rasvaisen uunin, paistopisteen, liesituulettimien sekä likaisen ja rasvan liukastaman lattian puhdistamiseen. Biosativan säännöllinen käyttö estää myös rasvan kertymistä tämän tyyppisissä ympäristöissä.

Teollisuuden kohteet

Biosativa on loistava rasvanpoistaja teollisuuden kohteissa kuten konepaja- ja metalliteollisuudessa. Se poistaa rasvat ja öljyt olivatpa ne sitten synteettisiä, mineraalisia tai eläin- ja kasviperäisiä. Se sopii hiilen, koneiden, moottorin lohkojen, työpisteiden, säiliöiden ja betonilattioiden puhdistamiseen.

Autokorjaamot ja huoltoasemat

Biosativa poistaa ja neutralisoi merkittävästi epämieluisia hajuja, kuten dieselin ja polttoöljyn hajuja, eikä se syövytä maalia, muovia, nahkaa, tekstiiliä tai muita pintoja. Sen vuoksi se soveltuu hyvin mm. autokorjaamoiden, huoltoasemien koneiden ja laitteiden puhdistamiseen.

Tekstiilit

Biosativa soveltuu myös tekstiilipintojen puhdistamiseen, esimerkiksi ravintolan istuimet, öljyiset- tai rasvaiset vaatteet ja tekstiilit, auton istuimet ym.

Green Apple Award –palkinto

Tehokas ja monipuoliseen käyttöön soveltuva Biosativa® on saanut arvostetun Green Apple Award –palkinnon maailman tehokkaimpana Bio-puhdistusaineena. Green Apple Award -palkinnon myöntää vuosittain riippumaton Green Organisation. Organisaatio kannustaa yrityksiä maailmanlaajuisesti toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.  

Lue lisää nanoteknologia tuotteista ja niiden sovelluskohteista. 
Lue lisää Biosativa®