Bluebiit PowerCard 5000 mAh varavirtalähde käy kaikkiin uusiin älypuhelimiin!

Tehosyöppöjen älypuhelinsovellusten jatkaessa kehittymistään on se tuonut samalla mukanaan puhelimien akun kestolle haasteita. Tarjolla on mitä moninaisimpia varavirtalähteitä ja niiden suosio ei näytä laantumisen merkkejä. Koko, teho, latausaika ja liittimien yhteensopivuus eri puhelimien kanssa ovat ominaisuuksia, joita varavirtalähteiltä haetaan. WellBiit Oy toi markkinoille kompaktin, designiltaan tyylikkään, kumipintaisen tehopakkauksen, joka lisäksi on yhteensopiva kaikkien uusien älypuhelimien kanssa. Nyt myös USB-C lautausportilla varustettujen laitteiden kanssa. 

PowerCard 5000 mAh varavirtalähteessä on 2 ampeerin ulos-syöttö, jolla lataa puhelimen nopeasti ja tarvittaessa lisää käyttöaikaa myös tabletille. Kiinteällä Micro-USB –latausliittimellä varustettu PowerCard 5000 mAh lataa kätevästi Micro-USB –latausportilla varustettuja laitteita kuten älypuhelimia, tabletteja, ja langattomia kuulokkeita. Laitteen päätyyn kätketyllä, Lightning –yhteensopivalla, adapterilla lataat lisäksi Applen Lightning portilla varustettuja laitteita. Laitteen päästä löytyy nyt myös uusimpiin USB-C –latausliitännällä varustettuihin laitteisiin yhteen sopiva USB-C -adapteri.

  • Nopea lataus 2 ampeerin latausvirralla
  • Android yhteensopiva (Micro-USB), Apple Lightning -yhteensopiva adapteri (8 pinniä) sekä USB-C –adapteri 
  • Lataustilan ilmoitin
  • Miellyttävä kumimainen pinta
  • Värit; sininen, vihreä, pinkki, musta ja valkoinen
  • Mitat: 100 g, 117.5 x 68.5 x 9.7 mm.
  • Pakkauksessa mukana myös varavirtalähteen lataukseen tarkoitettu erillinen Micro-USB -latausjohto. 

Suosittu PowerCard 2500 mAh varavirtalähde ei kuulu syyttä myydyimpien varavirtalähteiden joukkoon. Samettisen pehmeä kumipintainen, kompaktin mallinen, kevyt ja designiltaan tyylikäs varavirtalähde sujahtaa kevyesti taskuun ja lompakkoon ja kulkee siten helposti mukana.

PowerCard on mainio lahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilöstölle, sillä tuote on saatavilla myös yrityksen värillä ja logolla painettuna.

Myynti: PowerCard varavirtalähteet ovat ostettavissa suurimmista tukkuliikkeistä ja liikelahjataloista, sekä suoraan www.bluebiit.com verkkokaupasta. Suositushinta 24,90 € (alv. 24 %). 

Lisätietoja:

Tom Lassila, Sales Manager, +358 400 628 957, tom.lassila@bluebiit.com
Taina Arvekari, Sales Manager, +358 400 418 933, taina.arvekari@bluebiit.com
Ilkka Honkala, Sales Manager, +358 50 1453, ilkka.honkala@bluebiit.com