LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

WellBiit Oy solmi neljännen sponsorisopimuksen nuoren purjelautailija Aleksandra Blinnikan kanssa

Aleksandralla on takataskussaan MM-hopea ja EM-kulta Raceboard-luokassa vuodelta 2015. Viime vuonna yksi Aleksandran parhaista kokemuksista ja tavoitteista täyttyi, kun hän sijoittui kolmanneksi purjelautailun Raceboard luokan MM-kilpailuissa Espanjan Saloussa. Tänä kesänä Aleksandran tavoite on tähdätä Raceboardin EM- ja MM-kilpailuihin ja päästä siellä palkintosijoille. Slalom-luokka ja olympialaiset ovat luonnollisesti Aleksandran suuria unelmia.

Jotta harjoittelu on täysipainoista ja ympärivuotista on Aleksandralle, niin kuin monille muillekin urheilijoille sponsoroinnin kautta saatava taloudellinen tuki ensisijaisen tärkeää.

”Ilman taloudellista tukea urheilijan kehittyminen ja kilpaileminen eivät ole mahdollista. Me pystymme yhdessä viemään eteenpäin Bluebiit sekä NanoGo –tuotteiden positiivista lifestyleä. Minä tuon myös oman panokseni tuotekehittelylle testaamalla itse tuotteita matkoillani ja treeneissä. Bluebiitin tuotteet, kuten varavirtalähteet kulkevat aina mukana reissatessani ja kuulokkeet kuuluvat hyväksi ”tsemppariksi” ja treenikaveriksi harjoitteissani.” Aleksandra sanoo.

Aleksandran vuosiohjelma kertoo hänen sitoutumisestaan lajille. Vuoteen sisältyy paljon treeniä ja kilpailuja. Kärsivällisyydellä, päämäärätietoisella harjoittelulla ja suunnittelulla sekä taloudellisella tuella Aleksandra on päättänyt saavuttaa urheilulliset tavoitteensa. ”Sponsoroinnin kautta pyrimme edistämään molempien osapuolien tavoitteita. Aleksandran positiivinen ja tavoitteellinen asenne kuvastaa myös WellBiit Oyn arvoja. Bluebiit tuotemerkin pirteät, liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvät pienelektroniikka tuotteet viestivät iloista ja positiivista fiilistä sekä merkittävää lisäarvoa tuo niiden hyödyllisyys liikkuville ja aktiivisille kuluttajille. 
Tämän vuoden liiketoiminnan yksi osa-alue on tuoda teollisuuden ja kuluttajien käyttöön laaja nanoteknologia tuotevalikoima, joka koostuu pinnoitus-, siivous-, suojaus-, desinfiointi- ja puhdistusaineista. Viime vuonna lanseerasimme oman NanoGo™–tuotemerkin alla nestemäisen, näkymättömän suojan mobiililaitteille. 
Niin kuin Aleksandra urheilijana, myös WellBiit Oy kulkee kohti päämäärää kärsivällisyydellä ja sinnikkyydellä, sekä positiivisella asenteella,” yrittäjäkonkari Yrjö Blåfield kertoo.