LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

WellBiit Oy tuo markkinoille nanoteknologiaan pohjautuvan nestemäisen ja näkymättömän näytön suojan mobiililaitteille

WellBiit Oy:n oma tuotemerkki Bluebiit NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile Devices on nestemäinen, näkymätön suoja lasipinnoille. Pinnoite suojaa niin puhelimien, tablettien, älykellojen kuin muidenkin laitteiden lasipinnat naarmuuntumiselta, lialta ja bakteereilta. Lisäksi se vähentää puhelimen lähettämää säteilyä noin 90 %:ia. Pinnoite on helppo asentaa itse ja se antaa huomaamattoman suojan näytöille.

Bluebiit NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile Devices on uudenlainen, nestemäinen nanoteknologian sovellus, ja se on kehitetty nimenomaan elektronisten laitteiden näyttöpinnoille. Se soveltuu älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, kameroille ja älykelloille. Pinnoite suojaa parhaiten lasista valmistettuja näyttöjä, mutta toimii myös muovilla. NanoGo soveltuu lisäksi kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville.

NanoGo-pinnoitteen avulla käyttäjä voi suojata laitteensa näytön ja kameralinssin helposti ja nopeasti. Se suojaa laitetta naarmuilta, tekee lian ja rasvan helposti poistettavaksi, estää bakteerien kasvua, parantaa näytön kykyä toistaa värejä sekä vähentää älylaitteen lähettämää radiotaajuussäteilyä.

9H luokan naarmusuoja

Nestemäinen pinnoite muodostaa näytölle nanomittakaavan ohuen resistiivisen kerroksen, joka on vahvuudeltaan 9H-kovuusluokkaa ja joka suojaa näyttöä naarmuilta.

Selkeämpi näyttö ja parempia kuvia

NanoGo-pinnoite tasoittaa näytön sekä kameran linssin mikroskooppisia epätasaisuuksia, jolloin valo kulkee lasin läpi ilman pieniä heijasteita. Näytön toistama ja kameranlinssin välittämä kuva on kirkkaampi ja selkeämpi.

Hylkii likaa ja rasvaa

NanoGo:n muodostama, jopa 500 kertaa hiusta ohuempi kerros muodostuu piidioksidihiukkasista (SiO 2), jotka tekevät näytölle päätyvän lian, rasvan ja pölyn helposti pois pyyhittäväksi. Piidioksidi on toiseksi yleisin aine maaperässä ja sitä on mm. kvartsissa, jota esiintyy hiekassa

Vähentää bakteereita

NanoGo -pinnoite vähentää bakteerien kasvua. Se estää mm. koli-, salmonella-, stafylokokki- ja pneumokokkibakteereita lisääntymästä. 

Vähentää laitteen aiheuttamaa säteilyä

Pinnoite vähentää todistetusti jopa 90% älypuhelinten lähettämästä ja kehoon kohdistuvasta radiotaajuussäteilystä. Mobiililaitteet, kuten älypuhelimet, säteilevät radiotaajuusenergiaa, joka kohdistuu niitä käytettäessä useimmiten päähän. Kehoon imeytyvälle radiotaajuusenergialle on säädetty raja-arvo, jonka alle valmistajien laitteiden on päästävä, jotta ne luokitellaan turvalliseksi käyttää. 

Helppo asennus, ei ilmakuplia

Nestemäinen näytönsuoja on helppo levittää kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville. Suojakalvoista poiketen, NanoGo:lla saa ilmakuplattoman lopputuloksen.

Nanoteknologiaa teollisuuden, meri- ja ilmailualan, elintarvikealan, terveydenhuollon sekä yksityisten kuluttajien käyttöön

WellBiit Oy tuo nestemäisen näytönsuojan lisäksi suoja-, desinfiointi- ja puhdistusaineita mm. teollisuuden, meri- ja ilmailualan, elintarvikealan, terveydenhuollon sekä yksityisten kuluttajien käyttöön. Tuotevalikoimassa on uuden nanoteknologian ansiosta erinomaisia tuotteita autojen ja tekstiilien, ulko- ja sisäseinien, lattioiden, sairaaloiden sekä muiden julkisten tilojen puhdistukseen ja suojaukseen. WellBiit Oy tuo tuotteita Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille yksinoikeudella NanoGo™-, Bluebiit™-, Bacoban®-, Pathogon®-, Pedexan®- ja Biosativa®- tavaramerkeillä. Sen toiminta laajentuu näille alueille yhteistyössä vahvojen, toimialakohtaisten tukkuliikekumppaneiden kanssa.

Nyt lanseerattava NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile Devices on saatavilla hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä sekä WellBiitin omasta verkkokaupasta osoitteessa www.bluebiit.com  

Lisätietoja:

Ilkka Honkala
Sales Lead
ilkka.honkala@bluebiit.com
+358 50 1453