LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

WellBiit Oy / Bluebiit surffaa tänäkin vuonna Aleksandra Blinnikan kanssa

WellBiit Oy solmi jo kolmannen vuoden sponsorisopimuksen nuoren purjelautailija Aleksandra Blinnikan kanssa.  Aleksandralla on takataskussaan MM-hopea ja EM-kulta Raceboard-luokassa vuodelta 2015. Ensi vuoden suunnitelma on kilpailla kansainvälisesti Raceboard-luokassa ja aloittaa treenaaminen Slalom-luokassa Suomessa. Tulevina vuosina on tarkoitus myös päästä Slalomin kautta PWA Professional Windsurfing Association kilpailuihin, jotka ovat kansainvälisiä ja maailman tunnetuimpia purjelautailukilpailuita.

Jotta harjoittelu on täysipainoista ja ympärivuotista on Aleksandralle niin kuin monille muillekin urheilijoille sponsoroinnin kautta saatava taloudellinen tuki ensisijaisen tärkeää. Aleksandran vuosiohjelma kertoo hänen sitoutumisestaan lajille. Vuoteen sisältyy paljon treeniä ja kilpailuja. Kärsivällisyydellä, sitoutumisella, päämäärätietoisella harjoittelulla ja suunnittelulla sekä taloudellisella tuella Aleksandra on päättänyt saavuttaa urheilulliset tavoitteensa. 

Samalla sinnikkyydellä yrittäjäkonkari Yrjö Blåfield luotsaa yrityksensä purjeita kohti uusia vesiä. Bluebiit tuotemerkki on tunnettu trendikkäistä, urheilullisista pienelektroniikan tuotteistaan, joiden testaamisessa on ollut mukana huippu-urheilijoita. Tänä päivänä e-surffataan verkossa ja etsitään edelleen liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyviä arkea ilahduttavia tuotteita niin kuluttajille kuin yrityksillekin. WellBiit Oy on viime vuonna tehnyt liiketoimintauudistuksen suuntaamalla pienelektroniikka sekä hyödyllisiä teknologiatuotteitaan myös yritys- ja liikelahjapuolelle.