LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

WellBiit Oy ja CCM GmBh solmivat laajan sopimuksen nanoteknologia tuotteiden lanseeraamisesta Pohjoismaihin ja Baltiaan

Lehdistötiedote 3.7.2017


WellBiit Oy:n ja CCM GmBh:n sopimus kattaa laajan nanoteknologia tuotevalikoiman teollisuuden ja kuluttajien käyttöön. Nämä nanoteknologiaan liittyvät tuotteet ovat pinnoitus-, siivous-, suojaus-, desinfiointi-, puhdistusaineita. Sopimus kattaa yksinoikeudella Pohjoismaat ja Baltian. WellBiit Oy laajentaa toimintaa näille alueille vahvojen toimialakohtaisten tukkuliikkeiden kanssa.

Nanoteknologia on miljoonasosa millimetrin kokoisten partikkelien (SiO2 piidioksidi) ominaisuuksien hyödyntämistä. Nanotuote on vesi- tai alkoholipohjainen seos. Nesteen haihtuessa nanopartikkelit jäävät sähköisen vetovoiman vaikutuksesta suojattavan materiaalin pinnalle muodostaen läpipääsemättömän suojakerroksen. Käsitelty pinta on kestävä, helposti puhdistettava, näkymätön, antibakteerinen ja naarmuuntumista estävä suoja. Nano aineilla voi käsitellä lähes kaikki teollisuuden sekä kotitalouksien pinnat. Tuotteet sopivat mm. puu-, metalli-, keramiikka-, kivi- ja kiviainekset, muovi-, tekstiili-, nahka- ja lasipinnoille.  

WellBiit Oy lanseeraa oman NanoGo™–tuotemerkin alla nestemäisen, näkymättömän suojan lasipinnoille. Pinnoite suojaa niin puhelimien, tablettien, älykellojen kuin muidenkin laitteiden lasipinnat naarmuuntumiselta, lialta ja bakteereilta, sekä vähentää puhelimen lähettämää säteilyä noin 90 %. Pinnoite on helppo itse asentaa ja se takaa kuplattoman suojan näytöille. Tuote on täysin ekoystävällinen.

WellBiit Oy tuo nestemäisen näytönsuojan lisäksi suoja-, desinfiointi- ja puhdistusaineita mm. teollisuuden, meri- ja ilmailualan, elintarvike, terveydenhuollon sekä yksityisten kuluttajien käyttöön. Tuotevalikoimassa on uuden nanoteknologian ansiosta erinomaisia tuotteita autojen ja tekstiilien, ulko- ja sisäseinien, lattioiden, sairaaloiden ja julkisten tilojen puhdistukseen ja suojaukseen. Tuotteet markkinoidaan NanoGo™, Bluebiit™, Bacoban®, Pathogon®, Pedexan® ja Biosativa® tavaramerkeillä.

Lisätietoja:

Ilkka Honkala 
Sales Lead
ilkka.honkala@wellbiit.com
+358 50 1453

WellBiit Oy
Vattuniemenkatu 15 B
00210 Helsinki
FINLAND

CCM GmBh, Creative Chemical Manufacturers on useista nanoteknologian kehittäjistä, patenttien omistajista ja valmistajista koostuva yhteenliittymä. CCM GmbH perustivat yrityksen kaksi johtajaa Heiner Perk ja Bernd Zimmermann vuonna 2007. Tänä päivänä CCM GmbH on laajentunut ainutlaatuiseksi innovaatio-, tuotanto- ja jakeluverkostoksi.

http://www.ccm-international.eu/en/