LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Yli 50-vuotiaita konkareita kannattaa palkata

WellBiit Oy on esimerkki yrityksestä joka palkkaa mielellään yli 50-vuotiaita ammattilaisia, asenne ratkaisee ei ikä! 

Viimevuoden lopulla,  yrittäjä Yrjö Blåfield (79 v.) seurasi huolestuneena vuokralaisensa ajautumista konkurssiin. Hän halusi pelastaa sen pirteän ja elinvoimaisen Bluebiit™ -elektroniikkatuotemerkin ja osti WellBiit Oy:n.

Tästä alkoi tämän päivän liike-elämässä turhankin tuttu pelastusoperaatio ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen uudistaminen kannattavaksi. Päätös kokeneiden ammattilaisten palkkaamisesta osoittautui oikeaksi valinnaksi, sillä reippaat puolet tämän nyt elinvoimaisen ja nuorekkaan yrityksen työntekijöistä on yli 50-vuotiaita. Yrjö on itsekin aktiivisesti mukana päivittäin ja tuo elektroniikkainsinöörin ja yrittäjän osaamista taloon.

Naisen, Lissu Suursalmen kipparoima WellBiit Oy osallistuu ahkerasti ammattilaisten uudelleentyöllistämistalkoisiin harjoittelupaikkojen ja tilapäistyön tarjoajana niin keski-ikäisille, kuin nuorille opiskelijoille. Nyt, kun vuosi on vierähtänyt, Bluebiit™ seisoo vankasti asiakaslupauksensa "Arjen iloksi ja avuksi" takana.  Tästä on esimerkiksi muillekin pienyrittäjille.

Hyödylliset lahjat suomalaisesta verkkokaupasta

Bluebiit™ on suomalainen tuotemerkki, joka on tunnettu markkinoiden keveimmistä, monikäyttöisistä varavirtalähteistään, trendikkäistä kuulokkeista ja kätevistä pienelektroniikan lisävarusteista. WellBiit Oy perheyhtiö joka kehittää, valmistaa ja maahantuo arkea ilahduttavaa Bluebiit™ -pienelektroniikkaa sekä hyödyllisiä teknologiatuotteita. 

Bluebiit™ -tuotteiden verkkokauppa uudistettiin ja avattiin varta vasten juuri joulun kynnyksellä, jotta näitä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä arjen elektroniikkatuotteita ehdittäisiin hankkia myös pukinkonttiin. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti hyödyllisiksi niin yksityis- kuin yrityslahjoiksi.  

Helsingin Lauttasaaressa toimiva yritys juhlii nyt kuluneen vuoden aikana massiivista liiketoimintansa uudistusta tarjoamalla uusilla Bluebiit.com -verkkosivuilla ison alennuksen kaikista tuotteista koko marraskuun ajan.

Anna saajan valita mieleisensä lahja itse 

Enää ei tarvitse murehtia mitä kenellekin antaa lahjaksi, sillä Bluebiitiltä voi hankkia nyt myös käteviä Lahjakortteja haluamallaan arvolla. Marraskuun ajan myös lahjakortit voi ostaa avajaisedulla. Lahjakortin saajalla on puoli vuotta aikaa valita mieleisensä tuotteet Bluebiitin kaiken aikaa laajentuvasta tuotevalikoimasta. Tämän helpommaksi ja vaivattomammaksi joululahjojen hankkiminen ei tule. 

lahjakortti_170x75mm

Osta lahjat valmiiksi pakattuina 

Enää sinun ei tarvitse stressata paketoinnista eikä odotella lahjojen pakkaustiskien jouluruuhkaisissa jonoissa. Bluebiitilta voit tilata asiakkaillesi, henkilökunnallesi, ystävillesi ja perheellesi mieluisat ja hyödylliset joululahjat kampanjahintaan vaikka valmiiksi pakattuina.

 -  Asiakkaamme voivat tilata arkea helpottavia tuotteitamme uudesta verkkokaupastamme valmiiksi lahjaksi pakattuina, WellBiit Oy:n toimitusjohtaja Lissu Suursalmi kertoo. - Kiireinen kuluttaja ja yritysasiakkaamme saa joululahjansa nyt ensimmäisen kerran avaimet käteen -palveluna ja voi keskittyä nauttimaan joulunodotuksesta hyvillä mielin, Lissu vakuuttaa.

Tilaa kaikki lahjat samasta paikasta Bluebiitin uudesta verkkokaupasta ja hyödynnä - 20 % kampanjaetu syöttämällä alennuskoodi ostoksien vahvistamisen yhteydessä. Posti tuo lahjat kätevästi vaikka kotiovelle.

Vaivatonta joulunodotusta toivottaen: 

Bluebiitin tontut: Pirjo, Hanna-Liisa, Lissu, Niko, Tom, Jarno ja Yrjö

Lisätietoa ja tuotenäytteet: 
Lissu Suursalmi, toimitusjohtaja, 050 - 563 8372, sähköposti, www.bluebiit.com
Tiedote ePressissä: https://www.epressi.com/tiedotteet/elektroniikka/yli-50-vuotiaita-konkareita-kannattaa-palkata.html