LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

NanoGo Biosativa - Luonnonmukainen puhdistusaine

Vesiliukoinen täysin luonnollinen puhdistusaine, joka liuottaa tahrat ilman vaarallisia ainesosia 

Biosativan ainutlaatuinen puhdistusteho perustuu sen kykyyn alentaa pintajännitystä pinnalla, johon sitä käytetään. Sen teho ei siis perustu niinkään koviin kemiallisiin aineisiin, vaan molekyylitason reaktioihin, jotka irrottavat lian pinnasta.

Siksi sillä voidaan helposti puhdistaa myös kaikkein haastavimmat pinnat, kuten ruoanlaittovälineisiin palanut rasva, ulkoilmassa sään armoille jääneet huonekalut, eteiseen tummuneet toistuvat kurajäljet, liesituulettimen tai tiskialtaan vuosikausien aikana syntyneet tummentumat.

Luonnollisesti teollisissa olosuhteissa pinttyneet rasva- tai öljytahrat voivat olla vielä monta astetta vaikeampia poistaa suurista pinnoista tai vaikeista olosuhteista johtuen.

Jopa ravintoloiden ja suurkeittiöiden pahamaineisen vaikeat tahrat kuten punaviini-, rasva- ja kurkumatahrat poistuvat helposti ja vaivattomasti kertakäsittelyllä.

Biosativan toimintaperiaatteesta johtuen tahrojen koolla tai vaikeudella ei ole merkitystä eikä se juuri vaikuta tarvittavan puhdistusaineen määrään - se toimii aina yhtä hyvin.

Biosativaa on käytetty puhdistamaan mm. julkisen liikenteen tiloja, sairaaloita, koteja ja jopa katuja. Sillä voidaan puhdistaa yhtä helposti ja tehokkaasti myös tekstiilejä kuten kokolattiamattoja tai vaatteita.

Liuoksessa ei ole myöskään mitään hapoksi luokiteltavaa, se on emäksinen liuos, jonka vahvuus riippuu siitä miten suureen määrään vettä sitä laimennetaan.

Se on täysin harmiton aine myös luontoa ajatellen, sitä voi päästää normaaliin vesiverkostoon ilman että ympäristö siitä kärsii. Kaikki BioSativassa käytetyt ainesosat ovat myös peräisin ympäristöä säästävästä tuotannosta.

BioSativan kaikki ainesosat ovat peräisin luonnollisista, kasvi- tai mineraaliperäisistä lähteistä, toisin kuin esim. sitruunalla hajustetut puhdistusaineet, jolloin tuoksuva ainesosa on yleensä kemikaalisen prosessin tuotosta.

Kysy lisää, ota yhteyttä WellBiitin asiantuntijoihin 0447670688 Burim Qerimi, niin järjestämme demonstraation ja annamme tarpeisiinne soveltuvan räätälöidyn tarjouksen.

Voit ladata alta tuotteen tekniset esitteet sekä testitulokset.