LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Jalkineiden pitkäkestoinen desinfiointi

Pitkäkestoinen ratkaisu pahanhajuisten kenkien ikuisuusongelmaan uudella luonnollisella teknologialla

Pahanhajuisten kenkien ongelma on erittäin yleinen, koska sen hoitamiseen ei tunnu olevan todellista saati pitkäkestoista ratkaisua. Vaivan sosiaalinen haitta on huomattava eri yhteyksissä.

On toki olemassa suihkeita, joita kenkään suihkuttamalla saadaan toinen, hieman miellyttävämpi tuoksu hetkeksi, mutta sen vaikutus ei kestä kovinkaan kauaa. Eikä se myöskään poista kengästä terveydelle haitallisia bakteerikantoja.

Nyt tuomme Suomen markkinoille täysin uudenlaisen ratkaisun, joka poistaa vihdoin pahanhajuisten kenkien varsinaisen juurisyyn!

Epämiellyttävä tuoksu johtuu pohjimmiltaan bakteereista ja hienerityksestä. Jalkasieni on toinen hyvin yleinen vaiva, joka johtuu tietyistä sienistä ja hiivasta.

Kaikki nämä patogeenit poistuvat muutamassa minuutissa kertakäsittelyllä, edistykselliseen ja luonnolliseen nanoliuokseen perustuvalla teknologialla. Suihkeen teho on myös pysyvä, sitä ei siis tarvitse toistaa päivittäin.

Pedexan-suihke antaa erittäin nopeatoimisen ja tehokkaan helpotuksen tähän vaivaan, koska se: 

* tappaa bakteerit ja sienet vain muutamassa minuutissa

* luo olosuhteet, jossa mikro-organismit eivät enää pysty elämään

* antaa kestävän ja pitkäkestoisen suojan

* vähentää tehokkaasti ikäviä tuoksuja kengissä ja sukissa

* auttaa ehkäisemään jalkatulehduksia ja -sientä

* on bioyhteensopiva eli ihmiskeholle soveltuva

Yksityiskäyttöön Pedexan on omiaan, koska se kulkee helposti mukana niin kotona, autossa kuin vaikka työmatkoilla ja harrastuksissa. Yhdenkään tuulikaapin tai takakontin ei tarvitse enää tuoksua luotaantyöntävän ummehtuneelta.

Yrityskäytössä suosittuja kohteita desinfioivalle Pedexan-kenkäsuihkeelle ovat mm. hiihtokeskusten monovuokraamot, keilahallit, sairaalat ja klinikat, jooga- ja pilatesstudiot, kuntosalit, lentokentät jne.

Asiakkaiden halu palata takaisin samaan paikkaan nousee huomattavasti, kun päällimmäiseksi muistikuvaksi ei enää jää jalkahien tyrmäävä tuoksu. Hajuaistihan on tunnetusti myös voimakkaimman muistijäljen jättävä aisti - siinä lisäsyy miksi puhtauteen ja miellyttävyyteen kannattaa panostaa myös julkisissa tiloissa.

Pedexan-tuotteita on saatavilla monessa eri muodossa, mm. suihkepullossa, pienenä mukana kulkevana suihkeena sekä laajempaan käyttöön tarkoitetussa kannettavana laitteena.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä WellBiitin asiantuntijoihin myynti@wellbiit.com, 0447670688 Burim Qerimi niin järjestämme demonstraation ja annamme tarpeisiinne soveltuvan räätälöidyn tarjouksen.