LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Mobiililaitteiden suojaus

NanoGO nestemäinen näytönsuoja on täysin uudenlainen tapa pinnoittaa arvokkaiden laitteiden näytöt nopealla ja huomaamattomalla tavalla.

Kaikissa moderneissa, edistyksellisissä lasinäytöissä ja kameran linsseissä on yksi erittäin vakava (ja kallis) haavoittuvuus.

On vain ajan kysymys milloin näyttöihin tulee väistämättä naarmuja tai halkeamia, ja kameran linsseihin vähintään kuvanlaadun pilaavia sormenjälkiä tai muita epäpuhtauksia.

Tähän asti ratkaisuna on ollut asentaa kömpelö usein vaihdettava paksu muovisuoja lasille, eikä se silti välttämättä suojaa loputtomiin. Eikä se myöskään paranna laitteen ulkonäköä saati suorituskykyä. Ja vahingoittuneen näytön korjaaminen tai vaihtaminen on sekin varsin kallista.

Todellisuudessa uusi teknologia vaatii myös vähintään yhtä edistyksellistä suojaa, ja NanoGO nestemäinen näytönsuoja on vihdoin sitä tuomassa.

Uuden nanoteknologiaan perustuvan superohuen suojakerroksen ansiosta lasin pintaan muodostuu niin ohut suojakerros, että sitä ei silmällä näe eikä se muuta laitteen toimintaa mitenkään.

Tässä muutamia NanoGO-näytönsuojan harvinaislaatuisia ominaisuuksia:

 

  • Parantaa laatua: näytön kirkkaus ja tasalaatuisuus paranevat entisestään, koska nanotason ohut suojakerros tasoittaa näytön tai linssin mikroskooppisen pieniä epätasaisuuksia

 

  • Ehkäisee vahinkoja: vaikka unohtaisit kännykän taskuusi avainnippua vasten tuntikausiksi, pinnoite ehkäisee naarmujen syntymisen näytölle

 

  • Helppohoitoinen: tuottaa näyttöön ns. liukkaan pinnan, josta sormenjäljet ja rasvajäljet lähtevät yhdellä pyyhkäisyllä - hylkii myös tehokkaasti vesiroiskeita

  • Monikäyttöistä: soveltuu suoraan paketista mm. älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, kameroille ja älykelloille

  • Ajanmukaista: soveltuu parhaiten moderneille lasinäytöille, myös uusille kaareville näytöille

  • Virheetön suojaus: pinta on niin ohut, että ilmakuplia ei voi jäädä pinnoitteen ja lasin väliin 

  • Parantaa arkikäyttöä: kännyköiden ja tablettien mukana kulkeutuu normaalisti paljon bakteereja - NanoGO-pinnoite tuottaa myös antibakteerisen suojan

 

  • Todella riittoisaa: yhdellä tuotteella voit käsitellä 0.5m2 kokoisen alueen, siis jopa 37” näytön

 

NanoGO-pinnoitteella voidaan siis tuottaa monenlaisille mobiililaitteille ja kameran linsseille ainutlaatuisen ohut, käytännössä näkymätön suojakerros joka voi itse asiassa jopa parantaa käsitellyn tuotteen laatua ja käyttöarvoa.

Nestemäisen näytönsuojan asettaminen on hyvin helppoa, onnistuu keneltä tahansa alle minuutissa, ja on käyttövalmis n. 15 minuutin kuivumisen jälkeen.

Jos haluat kuulla lisää mobiililaitteiden pinnoittamiseen liittyvistä ratkaisuista yrityksellenne, ota yhteyttä WellBiitin asiantuntijoihin niin järjestämme demonstraation ja annamme tarpeisiinne soveltuvan räätälöidyn tarjouksen.

Voit ladata alta tuotteen tekniset esitteet sekä testitulokset.

Voit myös hakea verkkokaupastamme tällä hetkellä kuluttajamyynnissä olevat NanoGo-mobiilituotteet