LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Nanopinnoitteet kaikille pinnoille

Puhdista, desinfioi ja suojaa

Valikoimistamme löydät parhaat tuotteet ja ratkaisut toimialallesi materiaalien ja pintojen tehokkaaseen puhdistukseen, pitkäkestoiseen suojaamiseen ja desinfiointiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta saat tehokkaampia ratkaisuja, jotka tuovat pidemmällä aikavälillä säästöjä ja vähentävät toistuvaa puhdistus, suojaus ja desinfiointi tarvetta. 

Testattua Nanoteknologiaa

Nanoaineemme valmistetaan arvostetun Nanoteknologian ja kemikaalikehittäjän, CCM GmbH kanssa Saksassa ja ne ovat todistetusti tehokkaita ja testattuja likaa, bakteereja sekä fyysistä- että kemiallista kulutusta vastaan. Valikoimasta löytyy vesi ja alkoholipohjaisia aineita, jotka soveltuvat lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille. Niiden teho perustuu vaikuttavien ainesosien nanomittakaavassa tapahtuviin sidoksiin ja näiden sidosten muodostamien kerrosten kykyyn suojata pintoja ja hylkiä ulkoisia tekijöitä. 

Nanotuotteemme ovat turvallisia ja monet niistä ovat hyväksyttyjä myös elintarviketeollisuuden vaativaan käyttöön.

Yrityksenne tarpeisiin

Aineita on saatavissa teollisuuden tarpeisiin suurpakkauksissa tiivistemuodossa, sekä käyttövalmiina liuoksina.

Lisää tietoa aineidemme soveltuvuudesta löydät alta valitsemalla suojauskohteena olevan materiaalin.

Tarkempia ainekohtaisia tietoja saat aineiden käyttöturvallisuustiedotteista(KTT), sekä ottamalla yhteyttä myynti@wellbiit.com, 0447670688 Burim Qerimi  Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, jolla saavutat Nanoteknologian mahdollistavat ennen kokemattomat hyödyt. 

Puumateriaali

Betoni ja kivi

Lasi ja keraamit

Mobiililaitteet

Metalli ja muovi

Autot

Tekstiili ja nahka

Bacoban Pitkäkestoista desinfiointia

Biosativa Luonnonmukaista puhdistusta

Ota heti yhteyttä asiantuntijoihimmemyynti@wellbiit.com, 0447670688 Burim Qerimi  saat lisätietoa yrityksenne kannalta parhaista nanopinnoiteratkaisuista. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla kaavakkeella. Mainitse viestissä ainakin käyttökohde, ja mikäli tiedät niin pintamateriaali, jonka haluaisit suojata. Meiltä löytyy ratkaisuja aina puhelimen näytön kokoisten esineiden suojaamisesta aina suurten pintojen, kuten seinien tai lattioiden suojaamiseksi.