Facebook kilpailusäännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Bluebiit / WellBiit Oy, Vattuniemenkatu 15 B, 00210 Helsinki.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, hallinnoima, suosittelema eikä liity millään tavalla Facebookiin. Tässä kilpailussa annetut tiedot tulevat järjestäjän käyttöön, ei Facebookille.

Osallistuja vapauttaa Facebookin kaikista vastuista kilpailuun liittyen.

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan Bluebiit Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/bluebiit/) kommentoimalla kilpailun tilapäivitystä tai tykkäämällä tilapäivityksestä. Kilpailun voimassaoloaika on määritelty tilapäivityksessä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt (alle 18-vuotiailla huoltajan suostumus). WellBiit Oy:n henkilökunnalla tai näiden läheisillä perheenjäsenillä ei ole mahdollisuutta voittaa palkintoa.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujalle on mahdollista lähettää yksityisviesti. Kaverin merkitseminen Facebookin tilapäivitykseen ei ole ehtona kilpailuun osallistumiselle.

Kilpailuun osallistumalla annat, kilpailun voittaessasi, WellBiit Oy:lle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan kilpailun järjestäjän tiloissa osallistumisajan päätyttyä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostitse.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Palkinto on määritelty tilapäivityksessä. Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Voittajan nimi julkaistaan yrityksen sivustolla ja sosiaalisessa viestinnässä. Voittajan yhteystietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.

Kampanjaan osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujat luovuttavat henkilötiedot suostumuksellaan henkilötietolain (523/1999) 8.1 §:n 1 kohdan mukaisesti. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman osallistujan suostumusta.

Bluebiit - WellBiit Oy, 2658430-7, Vattuniemenkatu 15 B, FI-00210 HELSINKI

Puh. 020 734 0510 - www.bluebiit.com - asiakaspalvelu@bluebiit.com

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.