Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

1 REKISTERINPITÄJÄ
WellBiit Oy - Bluebiit™- NanoGo™ (2658430-7)

Vattuniemenkatu 15 B
00210 Helsinki
asiakaspalvelu@bluebiit.com
020 7340510

2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
asiakaspalvelu@bluebiit.com
020 7340510

3 REKISTERIN NIMI
WellBiit Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
WellBiit Oy käsittelee asiakkaan tietoja asiakassuhteen perusteella. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään seuraavia tarkoituksia varten: Asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen, palvelun toteuttaminen, sisällön saavutettavuuden todentaminen, asiakastapahtumien varmentaminen, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, markkinointiviestintä sähköisellä uutiskirjeellä, analysointi ja tilastointi, kilpailujen järjestäminen, mielipide- ja markkinatutkimukset sekä muut vastaavat käyttötarkoitukset.

VERKKOKAUPPA - www.bluebiit.com - www-wellbiit.com

Henkilö on rekisteröitynyt Wellbiit Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut verkkokaupasta tavaraa, tai osallistunut Wellbiit Oy:n järjestämään kilpailuun.

Verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Wellbiit Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
Wellbiit Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@bluebiit.com.

UUTISKIRJETILAAJAT

Meillä on suostumukseesi perustuva oikeudellinen lupa käsitellä tietojasi markkinointitarkoitukseen. Suostumuksen olet antanut tilatessasi sähköisen uutiskirjeen. Katsomme, että voidaksemme tarjota kohdennettua tietoa, meillä on laillinen intressi tehdä sinusta profiili keräämiemme tietojen pohjalta (selaushistoriasi, lempituotteesi, ostohistoriasi, jne.).

Käsittelemme tietojasi kunnes perut uutiskirjeen tilauksen. 

5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri käsittää WellBiit OY:n asiakkaiden henkilötietoja. Käyttäjien maantieteellistä sijaintia ei ole rajattu.

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja: yhteystiedot, kuten nimi ja sähköpostiosoite, rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus, työnantaja sekä työrooli asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot, viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot, asiakkaan ilmoittamat kiinnostustiedot, luvat ja suostumukset, tarjonnanestotiedot sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
− Henkilön etu- ja sukunimi
− Sähköpostiosoite
− Postiosoite
− Puhelinnumero
− Tiedot käsitellyistä tilauksista
− Tilausten Postin seurantatiedot

6 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään, käyttöehtojen mukaisesti evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla sekä Väestötietojärjestelmästä ja muista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.

Tarkastusoikeus
Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa. Pyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista. Korjauspyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

7 TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET
WellBiit Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

WellBiit Oy käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua suoramarkkinoinnissa ja viestinnässä. MailChimpille siirretään käyttäjistä etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite sekä sähköpostin kohdentamiseen tarvittava tieto käyttäjäryhmistä. MailChimp on yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle. Lisää tietoa MailChimpinsivuilla.

Lisäksi tietoja siirretään tilaustapahtumien yhteydessä maksupalvelun tarjoajalle (Netvisor ja Value Frame) tilausmaksujen toteutusta varten.
Laskutukseen ja kirjanpitoon käytämme Netvisor-palvelua. Palvelinten toimittajana toimii EuroVPS.
Asiakastietojamme säilytämme Value Frame-toiminnan ohjausjärjestelmässä.

8 TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
WellBiit Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

9 REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Lähtökohtaisesti henkilötietoja ei käsitellä manuaalisesti. Mikäli jotain tietoja joudutaan käsittelemään manuaalisesti, henkilötietoja sisältävät asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

Rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia ja perehdytettyjä rekisterin käyttämiseksi.

Sivustomme käyttämät evästeet
Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana

Suorituskykyä mittaavat

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview
Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin, Twitterin ja Pinterestin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Wellbiit Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Wellbiit Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.