Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Rekisteriseloste laaditaan kaikista henkilörekistereistä. Siitä ilmenee, kuka on henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Selosteesta ilmenee myös, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä käytetään ja minne tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä tietojen suojauksen periaatteet.

REKISTERIN NIMI
Wellbiit Oy verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Wellbiit Oy:n verkkokaupan (”Verkkokauppa”) asiakkaaksi tai ostanut Verkkokaupasta tavaraa, tai osallistunut Wellbiit Oy:n järjestämään kilpailuun.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Wellbiit Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
Wellbiit Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti@bluebiit.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
− Henkilön etu- ja sukunimi
− Sähköpostiosoite
− Postiosoite
− Puhelinnumero
− Tiedot käsitellyistä tilauksista
− Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Wellbiit Oy:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Wellbiit Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Wellbiit Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.