LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Nanoteknologian hyödyntäminen graffitien poistossa – pitkäkestoinen suojaus tuo säästöjä julkisiin kohteisiin

Graffitien poisto on yksi merkittävä rakennusten, julkisten pihojen, liikennevälineiden ja pysäkkien, alikulkukäytävien, siltojen ja meluvallien huoltoon liittyvistä kustannuseristä. WellBiit Oy tuo markkinoille uuden NanoGo Anti-Graffiti –suojapinnoitteen, jolla näitä kustannuksia saadaan pienennettyä merkittävästi. Pinnoitteen merkittävä etu on sen antama suojauksen pitkäkestoisuus. Pinnoite estää tehokkaasti graffitien, tarrojen, julisteiden tarttumisen pintaan ja ne saadaan poistettua ilman puhdistusaineita pelkällä vedellä.  

Paras lääke graffiteja vastaan on suojata pinnat etukäteen. NanoGo Anti-Graffiti suojapinnoiteella saadaan aikaan pysyvä ja pitkäkestoisen suojaus yhdellä käsittelyllä. Tuote soveltuu esim. alumiiniverhouksille, betoni-, metalli-, vinyyli- ja puupinnoille. Suojapinnoite kestää noin 50 graffitinpoistoa, ennen uusinta käsittelyä.

NanoGo Anti-Graffiti pinnoite on heti käyttövalmis ja helppokäyttöinen. Suoja-aine levitetään puhtaalle pinnalle, annetaan kuivua ja suojaus on valmis. Graffiti poistetaan yleisesti pelkällä vedellä, eikä puhdistuksessa ympäristöön valu myrkyllisiä kemikaaleja.

NanoGo Anti-Graffiti pinnoite soveltuu mainiosti niin kiinteistöjen, alikulkukäytävien, siltojen, meluvallien kuin muille graffiteille alttiina oleville julkisille pinnoille.

Video pinnoitteesta katsottavissa YouTube.
Tuotteesta lisätietoja www.wellbiit.com

Lisätietoja:

Mika Weckström
Sales Manager
+358 50 546 9291
mika.weckstrom@bluebiit.com