LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

NanoGo Bacoban desinfiointi ratkaisut

Uuden sukupolven desinfiointi mahdollistaa harvemmat puhdistusvälit ja puolittaa puhdistukseen tarvittavan ajan

Ihmiskunta on jo kauan sitten herännyt tarpeeseen desinfioida eli poistaa haitalliset bakteerikannat ihmisten välittömästä läheisyydestä. Siihen käytetyt keinot vain ovat olleet keskeneräisiä - mm. etikkaa ja kemiallisia valkaisuaineita on käytetty paremman puutteessa jo vuosikymmeniä.

Alkoholiin ja tiettyihin kemiallisiin yhdisteisiin perustuvat desinfiointiaineet ovat palvelleet hyvin - mutta niissä on yksi vakava vika (kemiallisen koostumuksen lisäksi):

Ne kyllä puhdistavat pinnat puhdistushetkellä, mutta sen jälkeen puhdistettu pinta on aivan yhtä altis bakteereille kuin ennenkin. Siksi tarvitaan aivan uudenlainen desinfiointiaine, jota voidaan käyttää lukuisiin eri tarkoituksiin.

Desinfioitu pinta jopa kymmeneksi päiväksi

Bacoban on täysin uudentyyppinen patentoitu desinfiointiaine, joka käyttää hyväkseen nanotasoisen ohutta kerrosta, joka vapauttaa jatkuvasti n. 10 päivän kuluessa käsiteltyyn pintaan antipatogeeneja.

Tämä tarkoittaa, että pintoja jotka ennen piti desinfioida päivittäin tai jopa monta kertaa päivässä, tarvitsee enää desinfioida vain kerran 10 päivässä (tavallisilla desinfiointiaineilla suojaava vaikutus häviää alle tunnissa)!

Käytännössä tämä tarkoittaa, että enää ei synny hygienia-aukkoja, jolloin desinfiointien välissä tartuntariskit ovat jälleen olemassa.

Bacobanin lähestymistapa siis sulkee tähän asti niin vaaralliset hygienia-aukot bakteereille alttiissa tiloissa!

Bacobanin on todettu huomattavan antibakteerisen tehonsa lisäksi tuottavan sivuvaikutuksena ns. helposti puhdistettavia pintoja, mikä edelleen vähentää suojattavien pintojen puhdistusaikaa n. 50%.

Tehokasta suojaa taudinaiheuttajia vastaan

Bacoban tuottaa siis äärimmäisen tehokkaan suojan bakteereja sekä homesientä vastaan, mutta myös vakavampia taudinaiheuttajia vastaan kuten hepatiittia, HIV:ta, stafilokokkia, kolibakteeria, sairaalabakteeria (MRSA) tai jopa lintuinfluenssaa vastaan.

Inhimillisellä tasolla pitkäkestoinen desinfiointi tarkoittaa mm. että sairaspoissaolot käsitellyillä työpaikoilla vähenevät huomattavasti, kun epidemioita ei pääse syntymään. Tämä taas tarkoittaa mittavia taloudellisia säästöjä!

Bacoban-desinfiointituotteita kaikkein haastavimpiinkin oloihin

Ainutlaatuista Bacoban-liuosta on saatavilla lukuisina erilaisina tuoteversioina erilaisiin tarpeisiin.

Esimerkiksi lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa kosteuspyyhkeet ja suihkepullot ovat hyvin suosittuja jatkuvaan käyttöön. Nämä tuotteet soveltuvat erityisen hyvin myös tiloihin, joissa mikro-organismit tuottavat pahaa hajua kuten WC:t ja muut saniteettitilat. Tähän käyttöön on saatavilla toki myös suurempia täyttöpulloja ja kanistereita.

Valikoimassamme on sekä alkoholi- että vesipohjaisia Bacoban desinfiointiratkaisuja. 

Nebuliser on laite, joka höyrystää laimennettua Bacoban-liuosta puhdistaen kerralla kokonaisia huoneita. Tämä on ihanteellista käytettäväksi mm. ambulansseissa, laboratorioissa ja leikkaussaleissa, kuntoutuskeskuksissa, erilaisissa klinikoissa ja jopa vanhainkodeissa.

Nebuliser-höyrystintä voidaan mahdollisesti soveltaa myös homevaurioita kärsineisiin rakennuksiin.

Pedexan on tuote, joka käyttää Bacoban-nanoliuosta suihkepullon muodossa poistamaan kenkien haju- ja bakteerihaittoja. Pedexan tappaa muutaman minuutin sisällä kengistä haitalliset bakteeri- ja sienikannat. Jatkossa käsitellyssä kengässä eivät mikro-organismit enää viihdy!

Inhimillisesti ottaen hajuhaittojen lisäksi tämä yksinkertainen suihke auttaa myös ehkäisemään jalkatulehduksia.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä myyntiimme myynti@bluebiit.com tai soita +358 447670688 niin järjestämme demonstraation ja annamme tarpeisiinne soveltuvan räätälöidyn tarjouksen.

Voit olla yhteydessä meihin myös täyttämällä ja lähettämällä alla olevan kaavakkeen.