LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Bluebiit / WellBiit Oy tarinaTarinaa Bluebiitin tuotteiden synnystä

Bluebiitin tarina alkoi jo vuosia sitten kolmen kaveruksen ryhtyessä ideoimaan pirteämpiä ja toimivampia tuotteita aktiiviseen, sporttiseen elämäänsä. He eivät olleet tyytyväisiä kauppojen tarjontaan ja siksi he lähtivät etsimään maailmalta ratkaisua arkisiin tarpeisiinsa.

Vuodet vierivät ideoiden kypsyttelyssä ja netissä surffatessa. Useita aaltoja lasketeltiin, maailmaa ja tehtaita koluttiin läpi. Lopulta ensimmäiset vettä ja vauhtia kestävät kuulokkeet ja kaiuttimet saivat kahdesta B-kirjaimesta muodostetun sinivihreän logonsa.

Tänä päivänä Bluebiitia e-surffataan verkossa, tykätään ja esitellään sosiaalisissa verkostoissa. Pienelektroniikka- ja teknologiatuotteet palvelevat kaikenikäisiä kuluttajia ja yrityksiä, aktiivisten ihmisten sekä urheilijoiden vaativia tarpeita. Innovatiiviset, designiltaan ja väritykseltään pirteät ja kohtuuhintaiset Bluebiit-tuotteet kannustavat ihmisiä aktiivisuuteen ja nauttimaan elämästä niin työssä kuin vapaa-ajalla.

WELLBIIT OY tuo maahan, kehittää, markkinoi ja myy pienelektroniikka BLUEBIIT sekä nanoteknologia NanoGo tuotteita.

Tänä päivänä Bluebiit-tuotemerkkiä kehittää ja markkinoi kotimainen perheyhtiö WellBiit Oy Helsingin Lauttasaaressa. Pienelektroniikka tuotteiden lisäksi WellBiit Oy tuo maahan, kehittää,  markkinoi ja myy nanoteknologiaan perustuvia pintakäsittelyratkaisuja, jotka soveltuvat lähes kaikkien toimialojen tarpeisiin.  

Yhtiön nanoteknologia tuotteisiin kuuluu laaja kirjo pinnoite-, desinfiointi- ja puhdistusaineita, joilla suojataan ennennäkemättömän tehokkaasti ja helposti kallisarvoisia esineitä ja pintoja mm. kulutukselta ja bakteereilta.

Yhtiöllä on tuotantolaitos Kiinassa ja jakelukanavat kotimaassa, ja uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti tuotantoon.

WellBiitin edistyksellisillä nanoteknologisilla puhdistus-, desinfiointi- ja pinnoitustuotteilla on pelkästään kotimaassa suuria mahdollisuuksia mm. rakennusten homevaurioiden korjaamisessa, terveysalan tilojen turvaamisessa, julkisten tilojen suojaamisessa ja myös jatkuvasti lisääntyvän arvokkaan kulutuselektroniikan suojaamisessa.

Yhtiö keskittyy lähitulevaisuudessaan markkinoimaan nanoteknologia tuotteitaan Pohjois-Euroopan ja muutaman muun valitun markkina-alueen sisällä sekä löytämään sopivat yhteistyökumppanit laajentumiseen. Tällä hetkellä Bluebiit™ sekä nanoteknologia tuotteita myydään Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.