LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Tietoa Nanoteknologiasta

Mitä Nanoteknologialla tarkoitetaan?

Nanoteknologia on miljoonasosa millimetrin kokoisten partikkelien ominaisuuksien hyödyntämistä.

Mihin WellBiitin Nanopinnoitteiden suojausteho perustuu?

Pinnoitteemme perustuvat Nestemäiseen lasiin. Aivan, luit oikein. Maailmalla tämä tunnetaan palkittuna teknologiana nimeltä A.L.G.T (Advanced Liquid Glass Technology).

Nestemäinen lasi tarkoittaa, että meidän on mahdollista luoda nanomittakaavan kerros, joka koostuu lasipartikkeleista. Nuo lasipartikkelit ovat Piidioksiidia (SiO2), jotka tulevat puhtaasta kvartsista eli oikeastaan hiekasta.

Tätä teknologiaa hyödyntävä pinnoite, puhdistusaine tai desinfiointiaine voi olla vesi- tai alkoholipohjainen nestemäinenseos, joka sisältää nanokokoisia piidioksidi partikkeleita. Nesteen haihtuessa nämä lasi-nanopartikkelit jäävät sähköisen vetovoiman vaikutuksesta suojattavan materiaalin pinnalle muodostaen vaikeasti läpäistävän suojakerroksen. Aivan kuten arjessamme esiintyvä lasi tuo kerros vastustaa hyvin puhdistuskemikaaleja. Tämä suojakerros on kuitenkin tavallisesta lasista poikkeavaa, sillä se on joustavaa, hengittävää ja erittäin kestävää. Se sietää myös suuria lämpötiloja ja on anti-mikrobista eli vastustaa mikrobeja, sekä likaa.

Tiedämme mitä ajattelet. Voiko tämä toimia ja mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää?

Vastaus on kyllä, ja melkein kaikkeen. Käsitellystä pinnasta tulee kestävämpi, helposti puhdistettava, suojakerros on näkymätön, antibakteerinen ja naarmuuntumista estävä. Nanoaineilla voi käsitellä lähes kaikki teollisuuden sekä kotitalouksien pinnat. Tuotteet sopivat mm. puu-, metalli-, keramiikka-, kiviaines-, muovi-, tekstiili-, nahka- ja lasipinnoille.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kartoitetaan yhdessä teille parhaat ratkaisut. myynti@wellbiit.com, 0447670688 Burim Qerimi Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä alla olevan yhteydenottokaavakkeen.