LOPPUUNMYYNTI !! KAIKKI BLUEBIIT TUOTTEET ................................. ILMAINEN TOIMITUS YLI €30 OSTOLLE. KIRJOITA "free shipping" MAKSUN YHTEYDESSÄ

Tarina

Tarinaa Bluebiitin synnystä

Bluebiitin tarina alkoi jo vuosia sitten kolmen kaveruksen ryhtyessä ideoimaan pirteämpiä ja toimivampia tuotteita aktiiviseen, sporttiseen elämäänsä. He eivät olleet tyytyväisiä kauppojen tarjontaan ja siksi he lähtivät etsimään maailmalta ratkaisua arkisiin tarpeisiinsa.

Vuodet vierivät ideoiden kypsyttelyssä ja netissä surffatessa. Useita aaltoja lasketeltiin, maailmaa ja tehtaita koluttiin läpi. Lopulta ensimmäiset vettä ja vauhtia kestävät kuulokkeet ja kaiuttimet saivat kahdesta B-kirjaimesta muodostetun sinivihreän logonsa.

Tänä päivänä Bluebiitia e-surffataan verkossa, tykätään ja esitellään sosiaalisessa verkostossa kavereille. Pirteitä ja toimivia Bluebiit-tuotteita annetaan paljon lahjaksi niin yrityksissä kuin kotona. Enää Bluebiit ei ole vain nuorten aikuisten tuotemerkki vaan kaikenikäisten aktiivisten ja trendikkäiden ihmisten.

Valitse sinäkin oma hyödyllinen Bluebiit-tuotteesi - Arjen iloksi!

Bluebiit on brändi

Bluebiit

Bluebiit on suomalainen merkkituote jota kotimainen perheyhtiö, WellBiit Oy kehittää ja markkinoi Helsingin Lauttasaaressa.

Bluebiit pienelektroniikka- ja teknologiatuotteet palvelevat kaikenikäisiä kuluttajia ja yrityksiä, aktiivisten ihmisten sekä urheilijoiden vaativia tarpeita.

Uusia Bluebiit-tuotteita luodaan ja vanhoja kehitetään jatkuvasti vastaamaan miellyttävän ja iloisen arjen sekä tuloksellisen työ- ja toimistoelämän tarpeita. 

Bluebiit kannustaa ihmisiä aktiivisuuteen ja nauttimaan elämästä niin työssä kuin vapaa-ajalla innovatiivisilla, riittävän korkealaatuisilla ja kohtuuhintaisilla tuotteilla.